ماهیت ژنتیکی؛ کاکتوس به این شکل است، که فصول طوفانی و پر باران آب و املاح مورد نیاز خود را ذخیره کرده و در فواصل کم آبی و خشکسالی آن را مصرف میکند. و خوب است بدانید که کاکتوس در ایران هیچ گونه بومی ندارد.
شرایط لازم نگهداری از کاکتوس در خانه
یک بیوگرافی کامل از کاکتوس
کاکتوس گیاهی است، با ریشههای نسبتا عمیق و ساقههای شبکه مانندی که برای ذخیره آب و املاح از آنها بهر میبرد. کاکتوسها یا کلا فاقد برگ هستند، یا برگهای خیلی کوچکی دارند، و ساقههای آنها پوشیده از تیغ است. گونههایی از کاکتوس برای رشد نیاز به نور مستقیم خورشید دارند، مثل اپونتیا که کاکتوسی با انواع متنوعی است. پرورش کاکتوس به دلیل خصوصیات منحصر به فردی که دارد، اصولا در گلخانه و با شرایط محیطی مشخص میباشد، زیرا یک سری مشکلات مثل قارچی شدن کاکتوس همیشه در کمین این گونه از گیاهان هستند.
نکات مهم که در نگهداری کاکتوس باید بدانید
اسپاستوا: کاکتوسی با شکل خاص شبیه به موهای سفید که خود در گونههای ریتری، نانا و ملانو تکثیر میشود. گاهی به اشتباه این گونه را کاکتوس پیرمردی مینامند،که باید گفت کاکتوس پیرمرد با این تیره کاکتوس متفاوت است.
ژمینو: این گونه کاکتوس بی نهایت زیبا و دارای ظرافت خاصی است.
اچینو: کاکتوسی تیغ دار که شناخته ترین گونه در بین افراد است.نوتو خورشیدی: این کاکتوس بی اندازه زیبا به دلیل تیغها و موهای طلایی اش شهرت یافته است.
فواید کاکتوس
فواید کاکتوس به اندازه ای زیاد و قابل توجه است، که هر روز به قابلیتهای کاشت و نگهداری کاکتوس در منزل اضافه میشود، در این قسمت چندین فواید کاکتوس را با هم مشاهده و از ویژگیهای شگفت آور گل کاکتوس آگاه میشویم.